Jocurile Road Rash

Eşti pasionat de motociclete? Probabil că îţi testezi deja aptitudinile cu ajutorul unei multitudini de jocuri cu motociclete online, în care poţi participa la curse clasice sau poţi face cascadorii pe terenuri accidentate, conducând diverse tipuri de motociclete şi fiind pe rând câte un personaj amuzant precum Tarzan, Spiderman, Naruto, Ben 10, Mario etc. Vrei să fii însă un motociclist rău? Atunci altfel stau lucrurile în jocurile Road Rush …

Electronic Arts lansează în anul 1991 seria de jocuri Road Rush. Este vorba tot de jocuri cu motociclete, însă de data aceasta jucătorii participă la curse de stradă ilegale, cu un caracter pronunţat de violenţă în care totul este permis! Seria avea să continue până în anul 2003, trecând prin următoarele versiuni: Road Rash, Road Rash II, Road Rash 3, Road Rash 3D, Road Rash 64 şi Road Rash: Jailbreak.

Road-Rash-001

Primul joc Road Rush a fost realizat în 1991 pentru Sega Genesis. Ulterior această primă versiune a fost portată şi pe Amiga, Master System, Sega Game Gear, Game Boy, Sega CD, 3DO, PlayStation, Sega Saturn şi Microsoft Windows. Road Rush II a fost realizat în anul 1992, iar Roads Rash 3 în 1995, însă ambele jocuri doar pentru Sega Genesis. Anul 1998 aduce pe piaţă jocul Road Rash 3D, în versiune doar pentru PlayStation, iar anul 1999 este anul aparitiei jocului Road Rash 64 în versiune exclusivă pentru Nintendo 64. Ultimul joc din serie, Road Rash: Jailbreak, apare în anul 2000 pentru PlayStation şi în anul 2003 pentru Game Boy Advance.

Road-Rash-02

În aceste jocuri orice este permis în timpul curselor, poţi împinge oponenţii cu piciorul ca să-i dezechilibrezi, sau îi poţi împinge în faţa vehiculelor ce vin regulamentar din sens opus, îi poţi lovi chiar cu pumnul sau cu bâta în timpul întrecerilor, sau poţi ajuta la evadarea unui deţinut conducând o motocicletă cu ataş şi scăpând prin orice mijloace de poliţiştii urmăritori.

Road-Rash-03

Pentru ca finalul să nu fie trist, ştiind că seria Road Rash nu a mai fost continuată, vă voi vinde un pont: Road Redemption! Acesta este un joc ce vă va permite să jucaţi în continuare în acelaşi stil violent, conducând tot motociclete desigur, însă jocul nu mai e aşa de uşor ca în seria Road Rash. Acum va trebui să fiţi pregătiţi oricând să utilizaţi arme automate şi buzdugane în lupta pe două roţi, să aruncaţi în aer maşini ce vin din sens opus, să vă întreceţi inclusiv pe acoperişurile înalte ale blocurilor şi să plutiţi la nevoie cu motocicleta prin aer, de pe un bloc pe altul, agăţaţi doar cu o funie de macarale şi elicoptere …


Jocurile Road Rash publicat: 2015-07-29T17:15:34+02:00, actualizat: 2017-01-03T07:45:45+02:00 by Călătorie în Trecut