Primele jocuri de echitaţie

Pasionaţii de echitaţie cunosc probabil că în trecut posibilităţile de simulare ale calculatorului în acest domeniu erau foarte limitate.

Dacă şoferii şi-au putut satisface pofta de şofat mai devreme pe calculatoarele personale, cei pasionaţi de echitaţie au trebuit să mai aştepte un timp.Spre deosebire de ziua de azi, când se găsesc foarte multe jocuri de echitaţie 3D şi jocuri online cu cai, în trecut acestea se numărau pe degete.

Care au fost primele şi cele mai reprezentative jocuri cu cai apărute pe PC sau PlayStation vom afla în continuare.


1. Jocul Mary King’s – Riding Star

Mary King’s – Riding Star este unul dintre cele mai vechi jocuri de echitaţie şi a fost lansat în anul 1999 pentru PlayStation.Simulatorul permite câte 10 întreceri în fiecare din cele 3 moduri de joc şi o competiţie mixtă pe durata a trei zile.

Jocul dispune şi de o arenă de antrenament pentru perfecţionarea întoarcerilor şi săriturilor.


Jocul de echitaţie Mary King’s – Riding Star

Jocul de echitaţie Mary King's - Riding Star


2. Jocul Championship – Riding Star

Championship – Riding Star este un joc de călărie 3D realizat în 2005, cu ajutorul căruia puteţi merge pe drumul spre performanţă în scopul de a deveni următorul campion.În acest joc veţi învăţa cum să îngrijiţi caii şi veţi participa la competiţii de dresură, întreceri şi sărituri.

Veţi putea alege calul dorit şi veti putea echipa, până la cel mai mic detaliu, atât calul, cât şi călăreţul.


Jocul de călărie 3D Championship – Riding Star

Jocul de călărie 3D Championship - Riding Star


3. Jocul Let’s Ride – Riding Star

Let’s Ride – Riding Star este un joc lansat în 2008, bazat pe trei acţiuni principale: călărie, dresură şi salturi pentru spectacole.Veţi învăţa în acest joc 6 tipuri de sărituri, cum să montaţi şaua şi cum să decoraţi caii cu diverse accesorii.

Câştigând pe rând consursurile veţi putea avansa spre noi cursuri şi veţi primi noi premii.

Jocul se poate juca şi în modul multiplayer.


Jocul de călărie, dresură şi salturi Let’s Ride – Riding Star

Jocul de călărie, dresură şi salturi Let's Ride - Riding Star


4. Jocul Riding Academy 1

Riding Academy 1 este un joc simulator de călărie apărut în 2010, în care jucătorii sunt învăţaţi care sunt primii paşi pentru îngrijirea cailor, dresarea lor, efectuarea săriturilor, călăria în mai multe stiluri şi în final participarea la concursuri.Pe parcurs, personajul este învăţat şi cum să interacţioneze cu ai săi colegi de călărie, mai mult sau mai puţin prietenoşi.

Jocul conţine în plus o serie de mini-jocuri educative în acest domeniu.


Jocul simulator de călărie Riding Academy 1

Jocul simulator de călărie Riding Academy 1
Primele jocuri de echitaţie publicat: 2023-07-13T16:27:30+02:00, actualizat: 2023-07-13T17:01:39+02:00 by Călătorie în Trecut